2010-02-08:

Den 8e februari i år sålde jag verksamheten och namnet FlowCess AB till Rossing & Jansson AB. Jag följde med på köpet och kommer initialt att arbeta som försäljningschef för att senare ta över vd-stolen.

Rossing & Jansson ingår i Indutrade Flow Technology Group och har 5 anställda. För er kommer det att resultera i bättre och snabbare support och svarstider. Rossing & Jansson levererar kompletta systemlösningar, enskilda produkter och tjänster inom områdena automatik och reglerteknik till energiproduktion, industri och sjöfart. Genom förvärvet stärker Rossing & Jansson sin ställning som leverantör av kompletta processlösningar.

Självklart kommer vi även i fortsättningen att representera de företag vi gjorde under FlowCesstiden då de ser mycket positivt på utvecklingen. En av våra målsättningar är att öka vår närvaro ute hos er för att därigenom kunna ge bättre stöttning och assistans. I övrigt kommer det dock inte att bli några större förändringar för er, förutom nytt telefonnummer, bättre service och ett betydligt större produktutbud vilket förstås inte är fy skam...

För den sanitära sektorn är våra huvudleverantörer
Stelzer - omrörare
Stauff - rörhängare
Flowtech - lobrotorpumpar
Dockweiler - Rör & Rördelar
PBM - hygieniska kulventiler
Staitech - komponenter för renånga & wfi
Mankenberg - självverkande reglerventiler
Diaphragm Direct - reservmembran till membranventiler
Allegheny Bradford Corp. - tubvärmeväxlare med läckagebarriär

För industrisektorn och utillity
ARCA - reglerventiler
RIFOX – kondensatavledare
Mankenberg - självverkade reglerventiler
Baelz – reglerutrustningar, regulatorer mm

Ta gärna en titt på Rossings hemsida eller kontakta oss för mer information
www.rossingjansson.se